Al jarenlang een klein, maar sterk team

Vertrouwen, persoonlijk contact, kennis en kunde. Daar houden wij ons aan vast. U ook?

Oprichter

Sem van Berkel Sr.

Oprichter van SEM in 2007 en verantwoordelijk voor de vermogensbeheer activiteiten.

Beurshandelaar in hart en nieren

Sem heeft een lange en succesvolle historie in de beleggingswereld. Hij was betrokken bij de oprichting van de Amsterdamse Optiebeurs en is als marketmaker, trader, bankier en vermogensbeheerder een van de meest ervaren beleggingsspecialisten van Nederland. Zijn waardevolle derivatenkennis en jarenlange beleggingservaring stelt Sem ter beschikking aan beleggers die op zoek zijn naar “lean and mean” vermogensbeheer.

Financieel directeur

Sem van Berkel Jr.

Werkzaam bij SEM sinds 2007 en momenteel als financieel directeur verantwoordelijk voor de financiën

In de voetsporen van zijn vader, nu op eigen koers

Sem Jr. heeft het beursvak met de paplepel ingegoten gekregen. Als 6-jarige zoon maakte Sem al kennis met de aandelenhandel in de nis op Wallstreet en met 16 jaar maakte hij als stagiair zijn entree op de Optiebeursvloer in Amsterdam. Inmiddels houdt Sem Jr. de financiële touwtjes in handen bij SEM.nl en is hij algemeen directeur van Semmie.nl.

Relatiebeheer

Marjan Wannee-Salomon

Werkzaam bij SEM sinds 2010 en verantwoordelijk voor Office Management en Relatiebeheer.

Van klant tot administratie

Marjan heeft na haar opleiding bij een vooraanstaand Amerikaans effectenhuis gewerkt en daar is de liefde voor het vak ontstaan. Zij heeft daarna bij verschillende effectenhuizen ervaring opgedaan als beleggingsadviseur en handelaar, maar ook back office taken zijn haar niet vreemd. Sinds 2010 werkt zij weer voor Sem van Berkel waar zij het vaste aanspreekpunt voor de klanten is en Sem ondersteunt in zijn vermogensbeheertaken.

Neem contact op

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Let op: Risicoloos beleggen bestaat niet. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen